EMS

Micro Technic har i mere end 40 år været specialiser i elektronikproduktion til det industrielle marked. Vi kan være din alt-i-en leverandør af elektronik og software.
Kontakt osBook en tourBook en tour

Vi bygger din elektronik

Succesfulde virksomheder fokuserer ofte på deres kerneforretning. Out-sourcing af deres elektronik produktioner giver dem fleksibilitet og øget konkurrenceevne.

Succeskriterier som kvalitet, pålidelighed og pris er afgørende for vores loyale kunder og grundlaget for vores forretning.”

Frank Max Laursen
CEO Micro Technic

Elektronikmontage

Vores dygtige medarbejder arbejder med stor præcision og know-how og Kombineret med vores avancerede elektronikfabrik, er vi din kompetente partner på alle niveauer inden for fremstilling af industriel elektronik og systemer.

Vi tilbyder både udvikling og produktion, og kan være din alt-i-løsning i samme hus. Det gør, at vi kan gå fra prototype til fuld skala produktion. Vores fabrik er ISO9001 og ISO14001 certificeret og vi sikrer naturligvis at alle standarder overholdes.

Leverandørstyret lager

Lad os lagerføre dine produkter, indtil dine kunder har brug for dem. Vi tilbyder en komplet logistikløsning, hvor vi financierer din beholdning af færdige PCBA’er og/eller komplette produkter.

Det betyder, at du kan sætte din elektronikproduktion i gang på vores fabrik uden at bekymre dig om dyre lageromkostninger. Vi sørger for at levere til dig og dine kunder ”just-in-time”.

Micro Technic er dinkompetente alt-i-en løsning

Micro Technic er din kompetente alt-i-en løsning

Prototype service

Micro Technic stiller en masse talentfulde ingeniører og teknikker til rådighed for dig i designfasen af dit næste produkt.

Med vores store erfaring og kvalifikationer kan vi ud fra information og konsultation fra dig om dit design, hurtigt og effektivt levere din prototype.

Test og programmering

Afhængigt af kompleksiteten tilbyder vi en fuld funktionel test, hvor alle elektriske funktioner testes før levering. Funktionel test skaber kundetilfredshed og sparer omkostninger.

Vi tilbyder at indlæse software, billeder og installere applikationer og operativsystemer. Micro Technic kan også gemme testdata, så du altid kan spore testresultater til specifikke PCB’er.

Box-building

Flere og flere kunder søger at få en komplet løsning, herunder mekanikermontage, softwareinstallation og levering i egen emballage. Vi har en dedikeret produktionslinje, der tilbyder at samle dine enheder ud fra dine anvisninger.

Micro Technic styrer hele processen fra indkøb af mekaniske dele med leverandører, til at koordinere al logistik, til samling af dine produkter på det rigtige tidspunkt og til rette pris og kvalitet.

Skal vi også producere for dig?Vi giver gerne et godt tilbud på dit produkt

Anmod om tilbudAnmod om tilbud

Udforsk nogle af vores kunde cases

  • Kubo - Kubo arbejder med undervisningsmateriale inden for programmering til børn fra fire år og opefter. Vi har samarbejdet om at videreudvikle Kubo robotten.
  • Lorenz Technology - Lorenz Technology er en af pionererne inden for kommerciel anvendelse af droneteknologi. Vi har samarbejdet om at udvikle hardware til deres droner.
  • Viking Life-Saving Equipment - Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet.
Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig

    Nysgerrig på at vide mere?

    Book en tour med en af vores eksperter

    Lad os vise dig, hvordan Micro Technic kan blive din alt-i-en løsning og tilføre værdi til din forretning.